5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kimliği tespit edilemedi

Kemalpaşa'da 1 hafta önce boş arazide başı kesilmiş ve iç organları dışarı çıkartılmış olarak bulunan kadının kimliğini tespit etmek için jandarma özel ekip kurdu.

20 Aralık tarihinde Spil Dağı yolu üzerinde, vatandaşların ihbarı üzerine jandarma ekipleri ağaçlık alan içerisinde çıplak, başı olmayan ve iç organları dışarı çıkartılmış bir bayan cesedi bulmuştu. 1,65 boylarında, 50-60 kilogram ağırlığındaki öldürülen kadının üzerinde herhangi bir kimlik bilgisi bulunamadı. Cesedin üzerinde ve yanında siyah erkek çorabı bulunurken, 90 numaraya yakın sütyen giydiği, üzerinde renkli iç çamaşırı ve açık kahverengi çiçekli bluz olduğu tespit edildi.

Alınan parmak izlerinden de polis ve jandarmada kayıtlarına rastlanılmayan kadının bacaklarının kırık olduğu ve otomobilin bagajında taşındığı belirlendi. İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürülen kadının cesedi üzerinde yapılan otopside, öldürülmeden önce sert bir cisim veya ilaçla bayıltılıp, daha sonra bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cesedin kimliğini belirlemek için özel ekip kuran jandarma ekipleri, 100'e yakın kayıp ailesine ulaşarak, 12 aileye cesedi teşhis ettirdi. Düzgün giyimli ve yüzük takmadığı belirlenen kadının, namus meselesi yüzünden öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Cesedin kimliğini tespit edemeyen ve kesik başı bulamayan ekipler, vatandaşların olay günü ve sırasında şüpheli gördükleri kişileri 156'ya bildirmelerini istedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 13:34:59
Güncelleme :27 Aralık 2005 Salı 13:43:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?