24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Demirtaş'ın mutlu günü

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ın kızı Demet Demirtaş ile sigortacı Nurullah Yüksel, muhteşem bir törenle hayatını birleştirdi.

Urla'daki İtokent'te havuz başında düzenlenen törendeki nikahta çiftin şahitliklerini İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Attilla Sezgin yaparken, nikahı Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu kıydı. Demirtaş ve Yüksel ailelerinin yanı sıra nikah törenine İl Emniyet Müdürü Halil Tataş, İZTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, Ege Ekonomisini Geliştirme Vakfı Başkanı Yılmaz Temizocak, Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Servet Eröcal, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Meclis Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Yemişçi, Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı Fatih Dalan, İHY Genel Müdürü Serdar Cebeci, ANAP İl Başkanı Dr. Rıza Kargın, DYP GİK Üyesi Emin Dinleten, Hürriyet Ege Bölge Temsilcisi Hakan Tartan, Milliyet Ege Bölge Temsilcisi Bülent Zarif, Gazetem Ege'nin sahibi Hilmi Çınar, İTO Meclis üyeleri, İzmir iş dünyasından çok sayıda tanınmış işadamı ve genç çiftin dostları katıldı.

Klas Çiçekçilik tarafından kiraz ağaçları, çiçekler ve kristallerle süslenen havuz başında genç çift ve davetliler geç saatlere kadar dans ederek eğlendi. Ekrem Demirtaş'ın şirketlerinin dış ticaret sorumlusu ve İzmir Havayolları (İHY) Koordinatörü olan Demet Demirtaş ve eşi Nurullah Yüksel'in balayını Antalya'da geçireceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 17:54:50
Güncelleme :31 Ekim 2005 Pazartesi 21:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?