3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

Kütahya'da, 4 kişi tarafından gerçekleştirilen cep telefonu hırsızlığı, işyerindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay şehir merkezinde faaliyet gösteren bir iletişim firmasında meydana geldi. İşyerine gelen 2 kişi, personel Mustafa Sarı'ya vitrindeki telefonların fiyat ve markalarını sordu. Sarı, vitrinin alt rafındaki telefonlardan birini çıkartmaya çalışırken, şahıslardan biri, Sarı'nın dalgınlığından yararlanarak bir telefonunu çalıp cebine koydu. Bu sırada 2 kişi daha dükkana gelip, hırsızların kayıplara karışmasına yardımcı oldu. 4 kişinin karıştığı cep telefonu hırsızlığı, işyerindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İşyeri sahibi Ali Yıldız, "Ben işyerimde olmadığım sırada 4 kişi tarafından 1 milyar 800 milyon lira değerindeki kameralı cep telefonu, elemanımın dalgınlığından yararlanılarak çalındı. Dükkana geldiğimde vitrinde bir telefonun yerinde olmadığını görünce durumu sordum. Hırsızlıktan şüphelendim ve güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye başladım. Görüntülerde cep telefonunun çalındığını tespit ettim" dedi.

Yıldız, hırsızların yakalanması için güvenlik kameralarının görüntülerini polise teslim etti. Polis ekipleri, görüntülerden yola çıkarak hırsızları arıyor.

.
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 16:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?