4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Silahlı market soygunu

Kütahya'da bir tekel bayii, silahlı ve maskeli 2 kişi tarafından, sahibi spreyle etkisiz hale getirilerek soyuldu. Olay, saat 20.30 sıralarında Evliya Çelebi Mahallesi, Hasan Polatkan Caddesi 211 numaralı Domino Tekel Bayii'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, silahlı ve maskeli 2 kişi, Cemal Ertaş'ın (51) sahibi olduğu Tekel Bayii'ne geldi. Soyguncular, işyeri sahibi Cemal Ertaş'ı etkisiz hale getirerek, kasada bulunan 380 milyon lira ile bir kaç paket sigarayı alarak, olay yerinden yaya olarak kaçtı.

İşyeri sahibi Cemal Ertaş, silahlı ve maskeli kişilerin tam olarak göremediğini belirterek, "Masanın başında gözlükleri takıp gazete okuyordum. Yüzü maskeli olan 2 kişi gelip başıma silahı dayayarak, diğeri de gözüme sprey sıkarak yere yatırıp, kıpırdama dedi. Şahıslar daha sonra kasada bulunan 380 milyon lira ile birkaç paket sigarayı alarak kaçtı. Şahısları tam olarak göremedim. Şahıslar, tahminime göre yaya olarak kaçtı. Çünkü araba sesi duymadım. Bu arada şahsın birisi de 'bana bakma' diye diye bağırıyordu. Çok korktum" dedi.

Polis otosu ile Devlet Hastanesi'ne götürülüp sağlık kontrolünden geçirilen Cemal Ertaş'ın, daha sonra da İstiklal Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesi alındı. Emniyet Müdürlüğü, Olay Yeri inceleme ve Kimlik Tesbit Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde parmak izi alırken, soyguncuların yakalanması için şehirde operasyonlar başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2005 Perşembe 07:49:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?