4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Tavşanlı'da büyük soygun!

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, Ziraat Bankası Şubesi'nde çalışan bir memurun yaklaşık 450 bin YTL'yi (450 milyar TL) alarak kayıplara karıştığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre, olay geçtiğimiz hafta Cuma günü izin alarak kayıplara karışan memurun tekrar işine dönmemesiyle ortaya çıktı. İddialara göre, Ziraat Bankası Tavşanlı Şubesi'nde ATM ve servis yetkilisi olarak çalışan M.K. (Mustafa Kuyrukluyıldız-47), Uşak'ta bulunan annesini ziyaret edeceğini söyleyerek izin aldı. Söz konusu şahsın, işe gelmemesi üzerine hesaplar incelendi ve banka yetkilileri yaklaşık 450 bin YTL'nin (450 milyar TL) hesaplarda olması gerekirken bu miktarın banka mevcudunda bulunmadığını belirledi. Şahsın cep telefonlarının kapalı olduğu ve kendisine ulaşılamadığı öğrenildi.

İki çocuk babası M.K.'nın şahsına ait 43 HH 606 özel otomobille kayıplara karıştığı ve ülke genelinde aranmakta olduğu bildirildi. Olaylar üzerine havaalanları ve sınır kapılarında güvenlik güçleri tarafından M.K.'nın yakalanması için sıkı bir araştırma başlatıldığı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 16:58:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?