3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Bombalı paket önünde 'Kütahya hatırası'

Kütahya'da, kaldırım üzerine bırakılan şüpheli bir kutu paniğe sebep olurken, emekli bir vatandaşın cep telefonu ile hatıra fotoğrafı çekmesi, olay yerindeki görevlilerin gülümsemelerine neden oldu.

Cumhuriyet Caddesi 30 Ağustos İlköğretim Okulu'nun giriş kapısı önüne bırakılan kağıt kutu, polisi alarma geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, çevre güvenliği alarak, yolu yaya ve araç trafiğine kapattı.

Bu arada, meraklı vatandaşlar korku dolu gözlerle şüpheli kutunun etkisiz hale getirilmesini beklerken, isminin Ahmet Aslan olduğunu söyleyen 51 yaşındaki emekli vatandaş, cep telefonu ile kutunun fotoğrafını çekmeye başladı. Ahmet Aslan, "Şüpheli paketi görünce hatıra olsun diye cep telefonumla fotoğraf çektim" dedi.

Özel giysili bomba uzmanı olay yerine gelerek, şüpheli kutu üzerinde inceleme yaptı. Bomba uzmanı daha sonra kutuya ip bağlayarak bir süre sürükledi. Şüpheli kutunun içinden çok sayıda poşetin çıkması, yetkililere rahat bir nefes aldırdı. Polis, şüpheli paketi kaldırım üzerine koyan şahıs ya da şahısları arıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 14:09:49
Güncelleme :30 Eylül 2005 Cuma 17:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?