4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Yatıran da, çeken de aynı çileyi çekti

Kütahya'da, Ziraat Bankası'nın 2 şubesindeki uzunluğu 500 metreyi bulan kuyruklar görenleri hem öfkelendirdi, hem de hayrete düşürdü. Şehrin işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası'nın merkez şubesinde, yüzlerce Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi, harç parasını yatırmak, Özel İşlemler Şubesi'nde de memur emeklileri maaşlarını alabilmek için sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdi.

Her 2 bankada işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar, saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kaldı. Para yatırma ve para çekme kuyruğunun 2 ve 3'erli olmak üzeri 500 metreyi geçtiğini gören vatandaşlar, şaşkınlığını gizleyemedi.

Ali Aslan ismi emekli, yetkililerin kuyruk çilesine çare bulmasını isteyerek, "Ben emekli maaşımı alabilmek için 2 saattir kuyrukta bekliyorum. Sıra hala bana gelmedi. Benim gibi yüzlerce kişi saatlerce sıranın kendilerine gelmesini bekliyor. Yetkililer artık bu kuyruklara bir çare bulsun" dedi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne harç parası yatırmak için 1 saattir kuyrukta beklediğini ifade eden Zeynep Çetin isimli öğrenci de, "Banka yetkilileri, böyle günlerde personel seferber ederek, müşterilerinin ihtiyacını hemen gidermeli. Artık bu çağda uzayıp giden kuyruklar ülkemize yakışmıyor" diye sitem etti.

Bu arada polisler, her 2 bankanın önünde de kapkaç ve hırsızlık olaylarına karşı tedbir aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2005 Salı 11:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?