23
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

Başarılı öğrencilere altın ödülü

Orta Öğretim Kurumları Sınavı'nda (OKS) Kütahya il merkezi başta olmak üzere Türkiye ortalamasının üzerinde puan alarak üstün başarı elde eden Kütahya'nın Simav İlçesi'ndeki 12 öğrenci, Kaymakam Günay Özdemir tarafından küçük altın ile ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Uzun'un da hazır bulunduğu törende konuşan Kaymakam Günay Özdemir, "Bu yıl yapılan OKS sınavlarında Kütahya'nın il olarak elde ettiği puan 316. Simav olarak bizim elde ettiğimiz puan 317. Disiplinli, planlı ve programlı bir çalışma dönemi sonunda elde edilen bu başarıdan dolayı sizleri, okul müdürlerini öğretmen, yönetici ve velileri kutluyorum. Kütahya'nın il genelinde başarılı 50 öğrencisi arasında 12'sinin Simav'dan çıkması bizleri mutlu etmiştir. Bu yüzden sizleri çam sakızı çoban armağanı olan bu küçük altınlarla ödüllendiriyorum. Dilerim bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılarınız devam eder" dedi.

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Uzun, "Bu yıl OKS'de il 4.'sü ile 7.'si Simav'dan çıktı. Ayrıca Kütahya'nın il merkezi dahil 12 ilçesi içerisinde başarılı 50 öğrenci arasından 12'si yine Simav'dan bizlerden çıkmıştır. Bu üstün başarı bizleri asla şımartmayacak. Bundan sonraki hedeflerimiz daha büyük. Simav Milli Eğitimi olarak atağa kalktık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 16:43:36
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 16:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?