1
Haziran
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Simav'a Milli Eğitim Müdürü dayanmıyor

Kütahya'nın Simav İlçesi'ne Milli Eğitim Müdürü dayanmıyor. Son olarak Ankara-Polatlı'dan Simav'a tayin olan Milli Eğitim Müdürü Numan Temiztaş'ın ilçedeki görevi 10 gün sürdü. Temiztaş, Simav'da 10 gün görev yaptıktan sonra Eskişehir'in Çifteler Milli Eğitim Müdürlüğü görevine tayin oldu.

Son 2 yıldır Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten İzzet Uzun'un yerine, eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çınar mahkeme kararı ile geri döndü. Uzun, bu kararın ardından Simav Fatih İlköğretim Okulu Müdürlüğü'nde göreve başladı. Bu arada yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Çınar'ın görevi bir hafta sürdü.

Çınar, Simav'ın Yeşilköy İlköğretim Müdürlüğü görevine tayin edilirken, yerine Ankara'nın Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Temiztaş atandı. Okulların eğitim ve öğretime açıldığı gün büyük ideallerle ilçedeki görevine başlayan Temiztaş'ın görevi de ancak 10 gün sürdü. Temiztaş, yeni bir kararname ile Simav'dan alınarak Eskişehir'in Çifteler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanınca, koltuk son 1 ay içerisinde üç bürokratı eskitmiş oldu.

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinin halen Şube Müdürü Haluk Karadağoğlu tarafından vekaleten yürütüldüğünü bildiren Kaymakam Günay Özdemir, "İlçede eğitimde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için mesaimin büyük bölümünü Milli Eğitim'e ayırmak zorunda kalıyorum. Her gün okulları dolaşıp öğretmen, öğrenci ve idarecilerin dertleriyle yakından ilgileniyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 15:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?