18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Simav'a yeni Milli Eğitim Müdürü

Siyasi tayinler yüzünden uzun süredir boş bulunan Kütahya'nın Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Manisa'nın Selendi İlçesi'nde şube müdürü olarak görev yapan Mehmet Şirikçi tayin edildi.

Selendi'ye yakın olan Simav'ı iyi bildiğini belirten Şirikçi, "Selendi'de çalışırken çeşitli vesilelerle birkaç defa Simav'a gelip gitmiştim. Simav'a yabancı değilim. Gelmeden önce ilçenin meseleleri hakkında yeterli bilgiye sahip oldum. Bu yüzden yaşanan sıkıntıların kısa sürede aşılacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Simav'da göreve başlamasıyla birlikte kendisini ziyarete gelenlerin ilk sorusunun, "Kalıcı mısın yoksa diğerleri gibi sen de gidici misin?" yönünde olmasına çok şaşırdığını anlatan Şirikçi, "Elbette kalıcıyım. Kalıcı olmasam burada işim ne? Ben Simav'ı da Simavlılar'ı da çok sevdim. İdareci ve öğretmen arkadaşlarımla burada iyi işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Simav, eğitim konusunda zaten Ege Bölgesi'nde birçok ilçenin önünde. Daha ileriye gitmemiz açısından elimden gelen gayreti göstereceğim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 12:18:21
Güncelleme :14 Kasım 2005 Pazartesi 12:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?