22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

AKP'de yeni yönetim iş başı yaptı

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde, yeni yönetim iş başı yaptı.

AKP İlçe Başkanı Mehmet Uluer'in 4 ay önce istifasının ardından, yönetim kurulu kendi arasında toplanarak, olağan kongreye kadar bu görevi Başkan Yardımcısı Sarraf Özkan Şanlı'nın yürütmesine karar verdi. Ancak kongre tarihi gelmeden Şanlı da istifa edince, AKP teşkilatı kendi arasında yeniden biraraya gelerek, bu kez yönetim kurulu üyesi serbest muhasebeci İsmail Baştuğ'u başkanlık görevine getirdi.

Başkanlık görevine getirilen İsmail Baştuğ, görev bölümü yaptığı üyeleri basına ve halka tanıttı. Birlik ve beraberlik ruhuyla yola devam ettikleri takdirde Simav'ın hedeflerine ulaşacağını bildiren Baştuğ, "Yönetim kurulu olarak şevk ve azimle yola çıktık. Görev süremiz içerisinde milletvekilimiz Abdullah Cantimur başta olmak üzere Kütahya'nın diğer 4 milletvekilleriyle sıkı bir diyaloga girerek yol ve organize sera bölgesi gibi hayati önem taşıyan meseleleri halletmek istiyoruz. Hiçbir siyasi ayırım gözetmeksizin, vatandaşlara yardımcı olmaya çalışacağız. Kapımız herkese açık olacak" diye konuştu.

AKP Simav'da yeni yürütme kurulu şu üyelerden oluştu: Hakan Çalışkan, Ali Bal, Halil Polat, Ahmet Yaman, Recep Güleç, Ahmet Koç, Yaşar Güleç, Metin İnal, Mehmet Ersoy, Ramazan Taş, Erdal Aktaş ve Rıdvan Budak.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 16:49:49
Güncelleme :10 Ekim 2005 Pazartesi 15:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?