24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Kömür dağtımına başlandı

Simav'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2 bin ton kömürün dağıtımına başlandı.

Her aileye yaklaşık 1'er ton civarında kömür dağıtımı planlandığını bildiren Kaymakam Vekili Mehmet Gök, ilçe merkezinde tespit edilen 800 aileye bin 200 civarındaki dağıtım yapmayı düşündüklerini belirterek, "Kömürü vatandaşın ayağına kadar götüreceğiz. Kömür yardımının en geç önümüzdeki Ağustos ayı başlarında tamamlanmasını planlıyoruz. Yağmur gelmeden vatandaşın kömürü deposuna konulmalı. Bu yüzden bu yıl kömür dağıtımına erken başlandı ve hızla yol alınıyor. Ayrıca vatandaşın yüzünün gülmesi bizim mutluluğumuzdur" diye konuştu.

Gök, gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşların belirlenmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak alt komisyon kurulduğunu ve bu komisyona köy ve mahalle muhtarlarının da yardımcı olduklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2005 Salı 14:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet özkaya IP: 193.255.88.xxx Tarih : 28.07.2005 16:28:18
güzel kentimiz simav'da bu tarz calısmalar devam ettikce sehrimizin refahı atracaktır.Bu sekildeki yardımlara hepimiz bir simavlı olarak katılmalı ve destek cıkmalıyız.Dayanısma icinde olursak simavımız cok daha ilerlere gidebilir.Yeterki birlik ve beraberlik icinde olalım.Burdan Simav Sosyal Yardımlasma ve Dayanısma vakfına tesekkür eder ve calısmalarının devamını dilerim.