15
Haziran
2024
Cumartesi
YAŞAM

Simav'a modern sağlık ocağı

Simav'da, Sağlık Bakanlığı tarafından yaklaşık 225 bin YTL harcanarak yaptırılan çok amaçlı 3 katlı sağlık ocağı binası törenle hizmete girdi. 

Törende konuşan Belediye Başkanı Rıza Özdemir, sağlık ocağı yapmak için yıkılan hamamın yerine otogar civarında yenisinin yapılacağını bildirdi. Kütahya Sağlık Müdürü Kamil Türkmen, il genelindeki 121 sağlık ocağı içerisinde 50 bin kişiye hizmet vererek ilk sırada yer alan bu sağlık ocağının yeni binasında daha iyi hizmet vereceğini söyledi. 

AK Parti Kütahya Milletvekili Abdullah Cantimur, sağlık alanı başta olmak üzere eğitim ve diğer önemli konularda AK Parti hükümetinin 3.5 yıldan bu yana birçok projeyi hayata geçirmesiyle vatandaşların rahat ve huzura kavuştuğunu vurguladı. Cantimur, "Yapılanları elbette yeterli görmüyoruz. Daha iyilerini yapmak için hükümet olarak geceli gündüzlü çalışıyoruz. 2006 yılında Kütahya'nın köy yollarının standart bir hale getirilmesi için 2 milyon YTL kaynak aktardık. Amacımız vatandaşımızın rahat bir ortamda hayatını sürdürmesidir" dedi. 

Simav'a her gelişinde ayrı bir güzellikle karşılaştığını belirten Kütahya Valisi Osman Aydın da, "Bu gün açılışını gerçekleştirmekle gurur duyduğum Simav 1 Nolu Sağlık Ocağı'nın modern haliyle Simav'a ayrı bir güzellik kattığını görüyorum. Simav'da bir süre önce yapımına başladığımız devlet yatırımlarının bitirilme aşamasına gelmesi ayrı bir sevinç kaynağı. Bunlardan 4 Eylül İlköğretim Okulu tamamlanmak üzere. İnşallah yakın bir tarihte onun da açılışını hep birlikte gerçekleştiririz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2006 Cumartesi 14:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?