2
Haziran
2024
Pazar
EKONOMİ

Genel kurul ertelendi

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası'nın genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için önümüzdeki haftaya ertelendi. Cuma günü yapılacak ikinci genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa, odanın feshedileceği açıklandı.

Türkiye'de sadece Tavşanlı'da kurulan Leblebiciler Odası, şimdi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Tavşanlı'nın dünya çapında isminin duyulmasına vesile odan Leblebiciler Odası'nın kongresinde çoğunluğun sağlanamaması üzüntüyle karşılandı. Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kenan Eskiçubuk'un da katıldığı genel kurul, önümüzdeki hafta aynı gün ve aynı tarihte yapılmak üzere ertelendi. Seçimlerde şu anki oda başkanı Ali Uysal'ın bulunduğu liste yer aldı. Tek liste ile girilen genel kurulda çoğunluğun sağlanamaması, salonda bulunan leblebici esnafı üzdü.

Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Ali Uysal, "Bu durum bizi çok üzdü. Leblebici esnafımızın odasına sahip çıkmasını isterdik. Önümüzdeki hafta yapılacak olan seçimde yine çoğunluğu sağlayamazsak odamız kapatılacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2005 Cumartesi 16:41:20
Güncelleme :21 Kasım 2005 Pazartesi 12:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?