23
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Yatırımcı gözünü Tavşanlı'ya dikti

Kütahya'nın kalkınmada öncelikli yöreler kapsamına alınmasıyla birlikte, Tavşanlı'da sanayileşme yolunda yapılan çalışmalar hız kazandı.

Organize Sanayi Bölgesi ve Tavşanlı Belediyesi tarafından yatırımcıların hizmetine sunulan Ömerbey Mahallesi'ndeki sanayi alanı müteşebbisleri bekliyor. Bursa'da, Mercedes, BMW gibi dev firmaların ihtiyacı olan parçaları üreten Prıvers grubu, Tavşanlı'da üretim yapabilecek yer için incelemelerde bulundu.

Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, Ticaret Odası Başkanı Davut Efe, Prıvers grubuna bilgiler verdi. Prıvers yetkilileri, Ömerbey Sanayi Bölgesi ve Organize Sanayi Bölgesi'nde de incelemeler yaptı. Grup yetkilileri, konunun yönetim kuruluna intikal edeceğini ve Tavşanlı'ya yatırım yapmayı düşündüklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 16:15:44
Güncelleme :10 Ekim 2005 Pazartesi 15:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ASIM ÖZER IP: 84.60.102.xxx Tarih : 13.10.2005 03:48:52
Masallah Tavsanli mizda nekadar ünlümüs. Ben hep Simavimizla ögünürdüm.Halada gurur duyarim Simavli olmaktan. Ama nedense dikkatler birden Tavsanli vilayetimize ( pardon )cekilmeye basladi.Cok merak ettim sebebini ama cözemedim.Desem inanir misiniz? Yoksa Cantimur Abimiz daha Efelerin Efesi olamadimi?OYNAMASINA BAKARSAN OLMUS ama gaptirmis Ünlü efeligi Baskalarina desem yanilir miyim acaba?Olmaz öylesey ,Efeligin merkezi biz(SIMAV) olmaliyiz.Vilayetide. SAYGILARIMLA ASIM ÖZER/ALMANYA