2
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Hayrulah Divrik


Manisa merkeze bağlı Sancaklı İğdecik Beldesi’ne hayırsever Hayrulah Divrik tarafından yaptırılacak olan ilköğretim okulunun protokolü törenle imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol törenine, Vali Orhan Işın ile hayırsever Hayrullah Divrik katıldı. Kaloriferli ve 8 derslik olarak planlanan okulun protokolü imzalandı. Sancaklı İğdecik Köyü Hayrullah Divrik İlköğretim Okulu adının verileceği okulun inşaatının 6 ayda bitirileceği belirtildi.

İmza töreninde konuşan Vali Orhan Işın, "Manisa ili olarak çok şanslı bir il olduğumuzu yinelemek istiyorum. Hayırseverlerimiz eğitime yüzde 100 destek kampanyasına dost ellerini uzatarak katkılarını sağlamaya devam ediyorlar. Geleceğe güvenle bakabilmemiz için eğitime önem vermeli, gerekli ortamları birlik ve beraberlik içinde planlı ve programlı bir şekilde hazırlamalıyız. Bu anlamda, hayırseverimiz Hayrullah Divrik’e eğitime katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sancaklı İğdecik Köyü’nde yaptırılacak olan Hayrullah Divrik İlköğretim Okulu’nun açılışını da el birliğiyle gerçekleştirmek dileğiyle, hepimize hayırlı olsun" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar