2
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Pakistan için yardım kampanyası

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde sekiz ayrı lisede eğitim gören öğrenci temsilcileri ile gençlik gurupları ve sporcuları 'Umutları Kırılmış Pakistan Gençlerine Işık Tutalım" sloganı ile güç birliği oluşturdular.

Ziraat Bankası Akhisar Şubesi'nde 920-3458112-5011 nolu hesap açtırarak halkı kampanyaya katılmaya çağıran gençlik gurubu, 3 Şubat günü Akhisar Spor Salonu'nda geniş kapsamlı bir etkinlik ile Zeynelzade Halk Kütüphanesi'nde aynı gün kermes düzenlemeyi planlıyor.

Kampanyaya katılan Akhisar Anadolu Lisesi, Çağlak Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Adnan Menderes Lisesi, Namık Oğul Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Kız Meslek Lisesi, Özel Yüksel Lisesi, öğrenci temsilcileri ile Belediyespor tekvando takımı yöneticisi ile Styleling dans grubu üyeleri, düzenlenecek gecenin ve kampanyanın amacına ulaşması için sık sık toplantılar yapıyor.

Kampanya hakkında bilgi veren Gençlik Güç Birliği Sözcüsü, Akhisar Anadolu Lisesi temsilcisi Rıdvan Kadıoğlu, 8 Ekim 2005 günü meydana gelen Pakistan depreminin on binlerce kişinin hayatına mal olduğunu belirterek, "Buna karşılık hayatta kalanların çilesi her geçen gün ağırlaşarak devam ediyor. Akhisar halkının ve gençliğinin çok duyarlı olduğu bilinci ile biz gençlik olarak öncülük yapmak istedik. Yaptığımız zincirleme temaslar sonunda oluşturduğumuz komite ile girişimlerimizi başlattık. Para yardımı için Akhisar Ziraat Bankası Şubesi'nde Pakistan'a yardım hesabı açıldı. Ayrıca, tüm Akhisarlıların katılacağına inandığımız bir gece düzenleme kararı aldık. 3 Şubat günü spor salonumuzda okullarımızın müzik gurupları ve tiyatro ekipleri, Belediyespor tekvando takımının, Styleling dans grubunun gösterileri ile geniş kapsamlı bir etkinlik düzenleyeceğiz. Tüm Akhisarlılar'ın ve genç kardeşlerimizin bizlere destek vereceklerine yürekten inanıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 16:32:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orçun sarıyıldız IP: 85.103.55.xxx Tarih : 14.02.2006 17:07:02
ben ce cok güzel ve anlamlı bir geceydi bu geceydi bu gecede emegi gecen tüm arkadasları kutluyorum ama özellikle merve ve gizem arkadasları verdekleri emekten dolayı kutluyorum