16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Atatürk ve Gençlik Konseri

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, Balıkesir Kadriye-Kemal Gürel Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğrencilerinin verdiği 'Atatürk ve Türk Gençliği Konseri' davetlileri büyüledi.
Hava Meydan Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı'nın öncülüğünde Akhisar Askeri Gazino'da düzenlenen konserde, şefleri ve okulun öğretmeni Muammer Topan yönetimindeki 30 öğrencinin klasik batı ve Türk ezgilerinden oluşan konseri 1.5 saat sürdü. Toplam 16 eserin seslendirildiği konser sonunda söylenen 10. Yıl Marşı'nda davetliler, aralarında 8 Akhisarlı öğrencinin de yer aldığı koroyu ayakta alkışladı.
Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner ve eşi, Hava Meydan Komutanlığı'ndaki subay ve eşleri ile özel davetlilerin katıldığı konser sonunda kısa bir konuşma yapan Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay S. Cüneyt Kavuncu, okul müdürü Hüseyin Gürlek, şef Muammer Topan ve öğrencilere teşekkür etti. Kavuncu, daha sonra "Atatürkçü, laik, çağdaş ve cumhuriyetimizin güvencesi Türk gençliğinin oluşturduğu Kadriye-Kemal Gürel Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğrencileri olarak verdiğiniz konserden dolayı teşekkür ederim" yazılı teşekkür belgelerini verdi. Kavuncu, ayrıca okul müdürü Hüseyin Gürlek'e özel hazırlanmış Atatürk tablosu ve çiçek hediye etti.
.
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2006 Salı 16:53:50
Güncelleme :12 Mart 2006 Pazar 22:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?