4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

"Seçimlere kartal gibi dalacağız"

HEPAR GENEL BAŞKANI PAMUKOĞLU:

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkan Osman Pamukoğlu, seçimlere 8 ay kaldığını hatırlatarak, il başkanlarına "Kartalın hedefe daldığı gibi hızlanacaksınız" talimatı verdi.

HEPAR Bölgesel İl Başkanları toplantılarının dördüncü ve sonuncusu, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'dan il başkanlarının katılımıyla dün Genel Merkez binasında gerçekleştirildi. Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 12 Eylül halk oylamasında çıkan sonuçların değerlendirilmesinin ardından kürsüye çıkan Genel Başkan Osman Pamukoğlu, teşkilatlarına genel seçim hazırlıkları ile ilgili talimatlar verdi. Teşkilatlarından 1 Ekim tarihinden itibaren girilmedik köy, çalınmadık kapı, konuşulmadık vatandaş

bırakılmamasını isteyen Pamukoğlu, seçimlere 8 ay kaldığını hatırlatarak, il başkanlarına "Kartalın hedefe daldığı gibi hızlanacaksınız" talimatı verdi. 2011 Ocak ayının ortasında partinin ikinci büyük kurultayının yapılacağını ifade eden Pamukoğlu, bu kurultayla birlikte kamuoyunun çok yakından tanıdığı ve güvendiği yeni kurmay kadrosu ile seçimlere gireceğini belirtti. Kurultay süreciyle birlikte parti yönetiminde yer alarak, medyada ve kamuoyunda büyük yankı bulacak isimlerin bazılarını il

başkanları ile paylaşan Osman Pamukoğlu, 2011 genel seçimlerinde Hak ve Eşitlik Partisi'nin de TBMM'deki yerini alarak, ülkenin dört bir köşesine ulaşacağını kaydetti. Genel seçimler için milletvekili adayları üzerinde çalışmaya başladığını ve bu isimlerin mevcut partiler dahil birçok kişiyi şaşırtacağını belirten Pamukoğlu, "Geleceğini Hak ve Eşitlik Partisi ile birleştirmek isteyen, bu yolun yol olmadığını anlayanlar kartalın gücünü gördü" dedi.

Meclis'teki bazı siyasi partilerin, temsilci veya arabulucularla kendisinden randevu istediklerini ve bunların bir kısmını kabul ederek görüştüğünü açıklayan Pamukoğlu, kendisiyle görüşmeye gelen temsilcilerin neredeyse tamamının "Oyları bölmeyelim, birleşelim" teklifi ile geldiklerini söyledi. Pamukoğlu, "Bölünmek için önce bütün olmak gerekir, bütün müsünüz ki bölelim?" diye konuştu.

HEPAR GENEL BAŞKANI PAMUKOĞLU:
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 16:15:01
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 17:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?