5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

10 Şubat son gün

GEKA DESTEKLERİ İÇİN 10 ŞUBAT SON GÜN

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın vereceği 16 milyon TL’lik karşılıksız destekten yararlanmak için son başvuru tarihi 10 Şubat 2011 olarak açıklandı.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından Milas’ta kar amacı güden veya gütmeyen işletme, kurum ve kuruluşlara yönelik olarak bilgilendirme çalışması yapıldı. GEKA sorumluluk alanında bulunan illeri kapsayan çalışmalar kapsamında Milas’ta faaliyet gösteren kar amacı güden veya gütmeyen kurum-kuruluşlara yönelik olarak GEKA yetkilileri tarafından bilgilendirmede bulunuldu.

Çevre Yüksek Mühendisi Esin Başkan ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Gökhan Dinç tarafından Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapılan çalışmalar kapsamında katılımcılara 3 ana başlık halinde konuyla ilgili bilgiler aktarıldı.

Dinç, işletmelerin dört ayrı projeyle başvuru yapmaları gerektiğini hatırlatarak; “Asıl amaç bölgede proje yazma kültürünü geliştirmek, bölgenin potansiyelini hareketlendirmek. Önümüzdeki süreçte artık hazırlanan projeler ele alınacak. GEKA’nın ‘İkitisadi Kalkınma Mali Destek Programı’ndan yararlanmak isteyen kar amacı güden ve gütmeyen tüm kurum ve kuruluşlar 10 Şubat 2011 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmek zorundalar. Girişimcilerin GEKA’nın mali desteğinden yararlanabilmeleri için dört ayrı projeyle başvuru yapmaları gerekiyor” dedi.

GEKA DESTEKLERİ İÇİN 10 ŞUBAT SON GÜN
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 23:20:03
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 23:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?