5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

14 yıllık başkan seçimi kaybetti

14 YILLIK BAŞKAN SEÇİMİ KAYBETTİ

Muğla Ziraat Odası’nın yeni Başkanı Kötekli Mahallesi Muhtarı Mehmet Baştuğ oldu. Çardak Restoranda yapılan olağan genel kurula çevre illerin oda başkanlarının yanı sıra, 72 delegenin tamamı katıldı. Ziraat Odası’nın 14 yıllık Başkanı Suat Oyman ve Kötekli Mahallesi Muhtarı Mehmet Baştuğ’un listelerinin yarıştığı seçimlerde 72 delege oy kullandı. Çift liste ile gidilen seçimler sonunda 26 oy alan mevcut Başkanı Suat Oyman’a karşı, 46 oy alan Mehmet Baştuğ Ziraat Odası’nın yeni başkanı seçildi.

Seçimler sonrasında genel kurula katılan herkese teşekkür eden Muğla Ziraat Odası’nın yeni Başkanı Mehmet Baştuğ, “Suat ağabeyimiz baba dostumuz, değerli bir büyüğümüz. Kendisine bugüne kadar yaptığı hizmetleri için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bir büyüğüm ve ağabeyim olarak kendisine her konuda danışacağım. Dört yıllık yeni dönemde üyelerimizin de katkıları ile çok önemli işlere imza atacağız. Kongreye katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Seçimler sonunda Muğla Ziraat Odası’nın yedi kişilik yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Mehmet Baştuğ, Hüseyin Avcı, Yücel Çiçek, Alican Dedeoğlu, Ramazan Bulut, Erdal Uyar ve Cengiz Bütün.

14 YILLIK BAŞKAN SEÇİMİ KAYBETTİ
14 YILLIK BAŞKAN SEÇİMİ KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2011 Pazartesi 15:53:02
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 19:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?