5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

15 yaşında ikinci romanını yazdı

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ YAZARINDAN İKİNCİ ROMAN

“Gölgedeki Işıklar” adlı fantastik romanı ile Türkiye’nin en genç yazarı unvanını kazanan Rana Demiriz’in ikinci romanı “Yüzleşme”, Mart ayında raflardaki yerini alacak.

İlk romanın gösterdiği başarıdan sonra Marmaris'in gururu Rana Demiriz, 15 yaşında ikinci romanını da yazarak bir ilke daha imza attı.

Demiriz, yeni romanıyla edebiyat alanındaki başarısının tesadüfî olmadığını da kanıtladı. Aynı yıl içinde yazdığı 450 sayfadan oluşan romanı hakkında konuşan Rana Demiriz “ İlkinin gösterdiği başarıyı katlayarak yakalayacağım” dedi.

Rana Demiriz, ilk romanı Gölgedeki Işıklar’ın edebiyat dünyasında yerini bulduğunu güzel övgüler aldığını ilk baskısının hemen tükendiğini ve ikinci baskısının yapıldığını belirtti.

Kitap ile ilgili açıklama yapan Demiriz; “Türkiye’nin en genç yazarı unvanı Marmaris’indir. 14 yaşında ilk 15 yaşında da ikinci kitabımı yayınlıyorum. Üçüncü romanımı kurguladım ve yazmaya başladım. O da 2011 senesi içinde yayınlanacak” diye konuştu.

Edebiyat ve resim alanında gösterdiği başarılar üzerine Doğa Kolejinin (İstanbul) ilgisini de çekerek geçtiğimiz yıldan beri öğrenimine İstanbul’da devam eden Rana Demiriz “Ben Marmarisliyim, bunu unutamam, başarılarımın kökü Marmaris’ten aldığım desteklere dayanıyor” dedi.

Rana Demiriz in 2. romanını 15 Mart tan itibaren kitapçılardan veya Rana’nın internet sitesinden kargo ile temin edilebilecek.

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ YAZARINDAN İKİNCİ ROMAN
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2011 Cuma 18:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?