6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

15 yaşındaki Aykut, 5 gündür kayıp

İstanbul'dan Marmaris'e çalışmak için gelen 15 yaşındaki Aykut'tan, 5 gündür haber alınamıyor. 

Sezon başında ağabeyi Mehmet gibi kendi parasını kazanmak için Marmaris'e gelen Aykut Sağdıç, 2 ay çalıştığı bardan kavgalı ayrıldıktan sonra yeni bir işe girdi ancak 3 gün çalıştıktan sonra kayıplara karıştı. Yakınlarına daha önce çalıştığı bardan parasını alamadığını söyleyen Aykut'un günde 4-5 paket sigara içtiğini belirten iş arkadaşları da şaşkınlık içinde olduklarını ifade etti. 

Kendilerinden çekindiği için başka bir yerde iş bulup haber vermemiş olması ümidiyle ayakta duran ağabey Mehmet Sağdıç, gündüz akşama kadar çalışıp gece sabaha kadar kardeşini sahildeki şezlonglarda arıyor. 

Kardeşini Marmaris'e getirip iş bulan ağabey Mehmet Sağdıç, "Aykut çok sessiz bir çocuktur. Bir hafta kadar önce bana gelip, çalıştığı bardan parasını alamadığını söyledi. Arkadaşlarına da çaldırdığını söylemiş. Yine arkadaşlarının söylediğine göre, barda çalıştığı son günlerde bir günde 4-5 paket sigara içmeye başlamış. Bardan kavga ederek ayrılmış ve ardından yat limanında bir restoranda çalışmaya başlamış. 3 gün sonra da oradan kovulunca, bir daha ondan haber alamadık. Neyi dert etti, neyi kendine gurur yaptıysa, bunu benimle paylaşmadı. Hatta buradaki akrabalarımıza da gitmemiş. Aykut'u görenler varsa, lütfen 0535 939 96 31 veya 412 23 50 no'lu telefonlara haber versin. İstanbul'daki annem ve babam da perişan oldu" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2006 Cuma 12:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?