5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

2 araç kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

MUĞLA'DA İKİ ARAÇ KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 6 YARALI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Zeytinalan köyü yakınlarında iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Kazazedelere ilk müdahaleyi AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Dr. Yeşim Soykan Avcı yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Ortaca istikametinden Köyceğiz'e gitmekte olan S.M. idaresindeki 48 K 2217 plakalı otomobil, Zeytinalan köyü Sancıbeli mevkisinde E.K. yönetimindeki 48 P 2191 plakalı Panelvan minibüsü sollamamak isterken Köyceğiz'de inşaat işçisi olarak çalışan M.B. yönetimindeki 48 RR 550 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada üç araçta kullanılamaz hale gelirken, araç sürücüleri S.M. ve M.B. ile araçlarda bulunan S.K. ve Ö.U. araçların içinde sıkıştı. Kazada 48 RR 550 plakalı araçtaki

yolcular S.K, H.K, Ş. K. ve Ö.U. ile sürücüler S.M. ve M.B. yaralandı. Minibüste bulunan sürücü E.K ile 4 yolcu ise kazayı burunları dahi kanamadan atlattı.

Yaralılara ilk müdahaleyi ise, seçim çalışmaları için Köyceğiz'e gitmekte olan AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Dr. Yeşim Soykan Avcı yaptı. Daha sonra Ortaca'dan gelen itfaiye kurtarma ekipleri, kaza yapan araçları keserek yaralıları kurtardı. Ambulanslarla

Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan M.B. ve işçi arkadaşları S.K. ile Ö.U., başlarına aldıkları darbe ve vücutlarında oluşan kırıklar nedeniyle Muğla Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MUĞLA'DA İKİ ARAÇ KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 6 YARALI
MUĞLA'DA İKİ ARAÇ KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 6 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2011 Cuma 17:49:03
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 19:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?