5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

20 metrelik şarampole uçtu

OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU: 2 YARALI

Yatağan İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki kişi yaralandı.

Yatağan Çine karayolunun 3. kilometresinde, 35 DH 004 plakalı bir otomobil yoldan çıkarak 20 metrelik şarampole uçtu. Kazada otomobil sürücüsü İsmail Akın (67) kazayı hafif sıyrıkla atlatırken, yanında bulunan arkadaşı Barbaros Hayrettin Erişhan (53) araç içinde sıkıştı. Bu sırada Fethiye'de düzenlenen Aile Hekimliği Uzman Kongresine katıldıktan sonra eşi Emine Elif Uysal ile Yatağan'dan geçen Aile Hekimi Doktoru Armağan Uysal, seyir halindeyken önünde meydana gelen kaza sonrası yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralıların önce hayati tehlikesinin bulunup bulunmadığını kontrol eden doktor, vatandaşların yardımı ile otomobil sürücüsünü sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralı sürücü, olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi. Araçta bulunan diğer yaralıya da müdahale eden doktor, sıkışan yaralının kurtarılması için itfaiyeyi bekledi. İtfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasının ardından yaralı şahıs sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sedyeye konulan yaralı ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kazanın hemen önlerinde gerçekleştiğini söyleyen Doktor Armağan Uysal, "Önümüzdeki araç bir anda yoldan çıktı. Ne olduğunu anlamadık. Kaza sonrası yaralılar araç içinde sıkışmıştı. Müdahale etmeye çalıştık. Vatandaşlar yardım etti. Sağlık ekipleri de olay yerine gelmişti zaten" diye konuştu.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU: 2 YARALI
OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU: 2 YARALI
OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2011 Pazar 17:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?