15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

20 yıldır çözülemeyen yol sorunu

Milas'ın Hacıilyas Mahallesi Damlacık Sokak'taki yol sorunu 20 yıldır çözülemiyor. Hacıilyas Mahallesi Muhtarı Yener Karaca, Milas Belediye Başkanı Hürol Önder tarafından yol açma çalışmasının başlatıldığını ancak bazı vatandaşların karşı çıkmasından nedeniyle yolun tamamlanamadığını söyledi. 

Şehir merkezindeki Hacıilyas Mahallesi Damlacık Sokak'taki yol sorunu bir türlü çözüme kavuşturulamıyor. Hacıilyas Mahallesi Muhtarı Yener Karaca, 20 yıldır devam eden yol sorunun çözülmesi için Milas Belediye Başkanı Hürol Önder tarafından çalışma başlatıldığını ancak, bazı vatandaşların yola karşı çıkması nedeniyle sorunun giderilemediğini söyledi. 

Yol sorununun bir an önce çözülmesini isteyen mahalle sakinlerinden Fatma Oral, “Hastalandığımızda ambulans yol olmadığı için çok uzakta durmak zorunda kalıyor. Hastalarımızı, ambulansa kadar sedye ile taşıyoruz. Ayrıca bir yangın olması durumunda itfaiyenin buralara ulaşması çok zor” dedi. 

Gülfizar Önel ise alt yapı sorunun bir türlü çözülemediğini kaydederek, birçok kişinin atık sularının bahçelere aktığını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 11:58:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
celal şakıyan IP: 88.241.252.xxx Tarih : 27.02.2008 00:25:48

Eski kent dokusu içinde olduğunu sandığımbu resimde görülen durum hoş değil. ancak,araç trafiğine açılamıyacak bir topografyada bile en azından rahat yürünebilecek bir yolun yapılması, araç erişemiyorsa yangın depo ve muslukları konarak tedbir alınması uygun olur diye düşünüyorum...kamunun icraat organı olan belediyenin tüm birimleri bu tür eksik işlerin tamamlanması konularında gerekeni yapmak görevidir. herkesin eşit oranda kamu hizmetlerinden yararlanmak hakkıdır.