5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

3. kattan düşen genci güneşlik kurtardı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 3 katlı bir binanın üst katındaki evin balkonunda arkadaşları ile sohbet ederken dengesini kaybeden lise öğrencisi, 10 metreden yere düşerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çarşı Caddesi üzerinde bulunan arkadaşlarının evine ziyarete giden lise öğrencisi Mert Köktener(17), 3 katlı binanın en üst katına çıktı. Evin balkonunda arkadaşları ile sohbet ettiği sırada dengesini kaybeden Köktener, önce en alt kattaki iş yerinin kiremit güneşliğine buradan da yere düşerek yaralandı.

Mert Köktener’in yaklaşık 10 metreden beton zemine çakılmasını alt kattaki iş yerinin güneşliği engelledi. Yere düşen genç olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ekipleri tarafından ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Genel sağlık durumu iyi olduğu gözlenen Köktener’in vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Binanın ikinci katında oturan Nermin Atalay, “Evde oturduğum sırada şiddetli bir ses duyarak balkona çıktım. Bu sırada gencin balkonun önünde bulunan güneşlikte yattığını gördüm. Tutmaya çalıştım ancak panik yaparak tekrar yere düştü.” dedi.

Olay anında Mert Köktener ile birlikte olan arkadaşları ise Mert’in birden aşağıya düştüğünü belirtirken olayın şokunu üzerlerinden atamadıkları gözlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2011 Çarşamba 22:39:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?