16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

3 engelli çocuğa tekerlekli sandalye

Muğla Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, Zihinsel Engelliler Derneği’nin talebini geri çevirmeyerek 3 engelli çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti. 

Milas Zihinsel Engelliler Derneği (ZEDER) Başkanı Sözer İnce’nin talebi üzerine Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, 3 engelli çocuğa tekerlekli sandalye aldı. Özgür Saralı, Özlem Yiğit ve Ozan Külahlı adlı engelli çocuklara, tekerlekli sandalyelerini teslim eden Başkan Hürol Önder; “Engelli yurttaşlarımız için hayat, iki kat daha zordur. Günlük yaşamlarının kolaylaştırılması için toplum olarak hepimize büyük görevler düşmektedir. Kısa bir süre önce Dernek Başkanımızdan 3 engelli çocuğumuz için tekerlekli sandalye talebi geldi ve hiç düşünmeden Milas Belediyesi olarak sağlayabileceğimizi söyledik. Kısa süren bir araştırmanın ardından temin ettiğimiz tekerlekli sandalyeleri bugün çocuklarımıza teslim ediyoruz. Umarım bundan sonraki yaşamları, en azından bugüne kadar olandan daha kolay geçer” dedi. 

ZEDER Başkanı Sözer İnce ise, Ülke genelinde binlerce engelli insanımızın zor koşullarda yaşam mücadelesi verdiğini hatırlatarak; “Bugün en azından 3 çocuğumuzun, Belediye Başkanımız sayesinde yaşamları daha da kolaylaşacak. Çocuklarımız, aileleri ve derneğimiz adına başkanımıza ve tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2008 Cumartesi 14:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?