4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Adı konmadan yaşam savaşı veriyor

ADI KONMADAN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Muğla Devlet Hastanesi’nde 2 gün önce dünyaya gelen ve oksijen yetmezliği nedeniyle beyninde hasar oluşan minik kız çocuğu için doktorlar seferber oldu. 19 Mayıs kutlama çalışmalarının yapıldığı sırada Muğla Atatürk Stadı’na inen helikopter, minik bebeği alarak Antalya’ya doğru havalandı.

Edinilen bilgiye göre, Muğla Devlet Hastanesi’nde 2 gün önce Talip-Kadriye çiftinin bir kız çocuğu oldu. Doğum sırasında beyninde oksijen yetersizliği nedeniyle hasar oluşan minik bebek, tedavi altına alındı. İsmi konulamayan minik bebeğin durumunun ağırlaşması üzerine Muğla Devlet Hastanesi Çocuk servisi doktorları, bebeğin Antalya’ya nakledilmesini kararlaştırdı. Bu amaçla Antalya’dan kalkan bir ambulans helikopter Muğla’ya geldi. Bu sırada küvöze konan bebekte Muğla Devlet Hastanesi’nden stada doğru yola çıktı.

Durumu kritik olan bebek, büyük özen gösterilerek ambulanstan indirildi ve küvözden çıkarılarak doktorların ellerinde helikoptere bindirildi. Muğla Atatürk Stadı’na inen helikopter bebeği alarak Antalya Araştırma ve Eğitim Hastanesi’ne götürdü.

ADI KONMADAN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
ADI KONMADAN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
ADI KONMADAN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 12:42:01
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 16:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?