16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Adım Tiyatro Ortaca'da

Ortaca Belediyesi tarafından çıkarılmakta olan “Ekin” Bülteni’nin 8. Ekin Kültür Sanat Günleri etkinliklerinin son gününde sahne alan Adım Tiyatro’su ‘İyi Geceler’ adlı oyununu sergiledi. Açık havada sahnelenen oyun yoğun ilgi gördü. Oldukça renkli geçen gecede seyirciler oyuncuları ayakta alkışladı.


Tiyatro Oyunundan önce 2000 yılında İlk Ekin Bülteni’nin çıkarılmasında emeği geçen Erol Çalık, Hasan Aksoy, Veteriner Cengiz Aslan ve İlyas Akdal’a yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Salih Özdemir tarafından birer teşekkür belgesi verildi.


Adım Tiyatro Sahibi Metin Karaman’ın getirdiği, Muzaffer İzgü’nün yazdığı Ercüment Balakoğlu, Ulvi Alacakaptan, Sılam Aydın, Ender Gülçiçek, Önder Özpınar, Sinan Koşan ve Berna Küçükoğlu’nun rol aldığı “İyi Geceler” adlı tiyatroyu Zafer Kayaokay yönetti.


İki bölümden oluşan “İyi Geceler” tiyatro oyunu, seyirciyi hem güldürürdü, bazı kısımları ise güldürdüğü kadar da düşündürdü.


Oyun Ortaca İlçesi’nde tiyatro Salonu olmayınca açık havada oynandı. Buna rağmen izleyici oyuna büyük ilgi gösterdi. Oyundan sonra konuşma yapan “İyi Geceler” Tiyatro Oyunun Başrol Oyuncusu Ercüment Balakoğlu; Türkiye’nin birçok yerinde bu oyunu oynadık. Ortaca İlçesi kadar oyuna ilgi gösteren ve iyi takip eden seyirciyi göremedim. Sizleri teşekkür eder, ayrıca kutlamak isterim” dedi.
Oyundan sonra İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal oyunculara çiçek vererek kutladı. Belediye Başkanı Salih Özdemir 8. Ekin Kültür Sanat Günleri adına tiyatro sahibi Metin Karaman ile oyunda rol alan diğer oyuncuları kutlayıp, hepsine teşekkür belgesi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 16:37:27
Güncelleme :2 Ağustos 2008 Cumartesi 16:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?