4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Adliye önünde kanlı hesaplaşma

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir kişi, dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı iddia edilen kadının yakınları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, dün gece dini nikahlı olarak birlikte yaşadığını iddia ettiği Ö.D.'nin (22) Armutalan beldesindeki evine giden Hamza İtmiş (37), kadının yakınlarıyla tartıştıktan sonra ruhsatsız tabancasıyla havaya ve eve ateş ederek 34 GN 309 plakalı otomobille kaçtı. Olayın ardından gözaltına alınan Hamza İtmiş, Marmaris Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadesinin alınmasının ardından sabah Marmaris Adliyesi'ne sevk edilen şahıs, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adliye bahçesinde kendisini bekleyen Ö.D'nin babası A.D. (52) ve oğulları B.C.D. (25) ve M.A.D. (16) ile tartışmaya başlayan İtmiş, çıkan kavgada bıçakla yaralandı. A.D.'nin de yaralandığı kavga sonrası kaçan B.C.D ve M.A.D, önce minibüse, daha sonra taksiye binerek polisten kurtulmaya çalıştı. Şehir merkezinde araçtan inerek kaçmaya çalışan 2 zanlı, kısa sürede yakalandı.

Yaralılar ise, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Marmaris Devlet Hastanesi ve Ahu Hetman Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hamza İtmiş hayatını kaybederken, A.D'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Baba ve 2 oğlunun Marmaris Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Ölen Hamza İtmiş'in Ö.D. ile bir ay önce İzmir'e gittiği, kadının kaçarak Marmaris'teki ailesinin yanına geldiği öne sürüldü.

 
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 13:43:02
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 16:00:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?