4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Ağaçtan düşüp, öldü!

1,5 METRELİK AĞAÇTAN DÜŞEREK ÖLDÜ

Muğla’nın Milas ilçesinde zeytin toplamak için çıktığı 1.5 metrelik ağaçtan düşen yaşlı adam, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre; önceki gün sabah saatlerinde eşi Nahide Korkmaz ile evlerinden zeytin toplamak için ayrılan Ali Korkmaz (55), havanın sıcak olması nedeniyle kendilerine ait Kalınağıl köyü Sazalanı mevkiindeki zeytinlikte önce kahvaltı ve piknik yaptı.

Eşi Nahide ağacın dibinden Sarraf Bayram Ali Korkmaz'da ağacın başından zeytin toplamak istedi.

Öncekigün saat 11.30 sıralarında 1.5 metrelik ağaca çıkan Milaslı sarraf ayağının ve elinin tuttuğu daldan kaymasıyla eşi Nahide'nin gözü önünde sırtüstü düştü.

Eşinin cansız bedenini yerde gören Nahide Kormaz büyük panik yaşayarak şok geçirdi.Çevrede bulunanlardan yardım isteyen Nahide Korkmaz zeytin dağında kimse bulunmaması üzerine cep telefonu eşinin cep telefonu ile yakınlarından yardım istedi. Uzun yıllardır Hisarbaşı Mahallesi İlçenin Cumhuriyet Caddesi Eski Demirciler Sokak'ta Sarraflık yapan Bayram Ali Kormaz'ın ağaçtan düştükten sonra kafasına kazık saplandığı belirtildi. Olay yerine çağrılan Milas 75. Yıl Devlet Hastanesine ait 112 ambulansı ile hastaneye kaldırılan Bayram Ali Kormaz'ın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Sarraf Bayram Ali Kormaz'ın eşi Nahide Korkmaz, "Eşim ağaçtan cansız düştü. Yere düşünce hiçbir hayat belirtisi yoktu. Daha sonra kulaklarından kan geliyordu. Hiçbir rahatsızlığı yoktu." dedi.

Milaslı Sarrafın cansız bedeni ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 13:05:00
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 20:26:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?