16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Ahlaksızlığa bak!

Fethiye'de, özel bir radyonun düzenlediği geleneksel eğlence gecesinde, 12 yaşındaki ilköğretim 6. sınıf öğrencisi dansöz olarak, 14 yaşındaki başka bir ilköğretim öğrencisi de striptizci olarak dans ettirildi. Yaşananlara tepki gösteren vatandaşlar gösteriyi alkışlamadı.


Fethiye Salı Pazarı Meydanı'nda dün akşam düzenlenen eğlence gecesinde, yerel sanatçılar ve müzik grupları sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise gösterilerin şekli değişti ve sahneye dansçı kızlar çıkmaya başladı. Saatler ilerledikçe yaş sınırının düştüğü gecede sahneye son olarak iki küçük kız, dansçı olarak çıktı. İzleyicilerin alkışlarını bıçak gibi kesen ve moralleri bozan olay sonrası sahnede dans etmeye başlayan 12 yaşındaki Binnur N. profesyonel dansöz kıyafetleri içerisinde ter dökerek alkış almaya çalıştı. Fethiye Akıncı İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi olduğunu belirten Binnur N. sahne sonrası kendisine sorulan sorulara, "İlk defa dans ediyorum. Yaptığım oryantal dans bence güzel oldu ve izleyenler beğendi" dedi.


Küçük kızın ardından sahneye çıkan 14 yaşındaki Fethiye Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu öğrencisi Esra K. ise tabure üzerinde yaptığı striptiz şovuyla herkesi şaşkınlık içinde bıraktı. Geceye katılanların anlam veremedikleri ikinci dans şovda yaklaşık beş dakika sürdü. Gösterisi sonrası röportaj yapılan Esra K. da, "İlköğretim okulu öğrencisiyim ve yaptığım modern dans. Yaşıma göre bu dansa uygun değilim ama annem ve babamdan izin aldım" dedi.


Fethiye'den hiçbir protokol üyesinin katılmadığı gecede ilköğretim öğrencisi kızları sahneye çıkartarak dans ettiren gecenin organizatörü ise "Çalışmalarımız alkışlanıyor, seneye daha iyisini yapacağız" dedi.

Vali olaya el koydu

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak ise "Olayı araştırıyoruz ilgililer hakkında gerekli soruşturmayı yaparız" dedi.

 

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 15:23:55
Güncelleme :14 Haziran 2008 Cumartesi 15:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?