22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Ajda konserinde sosyetik kavga

Bodrum'daki konserde Dündar Kılıç'ın kızının, Tuğba Ekinci'nin saçını çekip sevgilisinin başında bardak kırdığı iddia edildi..

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan Ajda Pekkan, olaylı bir konser verdi. Göltürkbükü'nde yeni açılan Kuum Otel'de önceki gece sahne alan sanatçının konserinde 300-600 YTL arasında değişen bilet fiyatlarına rağmen kalabalık bir seyirci grubu vardı. Ancak eğlenceli başlayan gecede, yemek yiyerek sanatçıyı seyreden bir grubun, ayağa kalkarak dans etmek isteyen başka bir grubu "Sahneyi göremiyoruz" diye uyarması üzerine kavga çıktı. İddiaya göre yemek yiyen kalabalık, dans eden grubun içinde bulunan şarkıcı Tuğba Ekinci'yi saçını çekerek oturması için uyardı. Bunun üzerine büyüyen tartışmada araya, Ekinci'nin sevgilisi Cengiz Coşkun girdi. Bu durumdan rahatsız olan grubun yemeği bırakarak, Coşkun'u darp ettiği iddia edildi. Kavgaya karışanlar arasında, kabadayı Dündar Kılıç'ın kızının da bulunduğu; hatta Fatma Kılıç'ın, Coşkun'un kafasında bardak kırdığı öne sürüldü. Dündar Kılıç'ın kızının geçen yaz Çeşme'de sosyetik güzel Ceyla Gölcüklü'yü dövdüğü iddia edilmişti.

AJDA ERKEN BIRAKTI
Güvenlik görevlilerinin güçlükle önlediği kavga nedeniyle, bazı izleyiciler konseri terk etti; iki kadın bayıldı. Pekkan konseri, o sahnedeyken yemek servis edildiği için erken bıraktı.

Sabah
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 09:23:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?