5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

AK Parti adaylarını tanıttı

AK PARTİ MUĞLA ADAYLARINI TANITTI

12 Haziran seçimlerinde Muğla’dan aday olan 6 Milletvekili adayı düzenlenen görkemli bir toplantı ile tanıtıldı. Muğla Öğretmenevinde yapılan aday tanıtım toplantısına Muğla adaylarının tamamı katılırken, aday adayı olan isimler de tanıtımda yer aldı.

AK Parti Muğla aday tanıtım toplantısına ilçe partinin tüm teşkilatları katılırken Muğla öğretmenevi salonunda partililerin çoğu ayakta kaldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, birlik ve beraberlik içinde AK Parti’yi genelde olduğu gibi, Muğla’da da iktidar yapacakların açıkladı. AK Parti İl Başkanı Öztürk, “2002 yılında nasıl bir Türkiye devraldığımızı herkes biliyor. AK Parti iktidarında Türkiye yeniden inşa edildi. Türkiye’nin yeniden inşa edilmesinde bugüne kadar görev alan AK Parti kadrolarına teşekkür ediyorum. Nerden nereye geldiğimizi Türk halkı 2007 yılında AK Parti kadrolarına duyduğu güvenle ikinci defa iktidara taşıdı. Şimdi sırada 3, AK Parti iktidarı ve Muğla’da da AK Parti’nin yerel iktidarı var. 12 Haziran seçimlerine Muğla AK Parti teşkilatları kenetlenmiş bir kadrolarla çıkıyor. 12 Haziran seçimleri Türkiye’nin siyasi tarih açısından çok önemli bir seçim. 12 Haziran seçimleri AK Parti iktidarının Türkiye’ye ve Muğla’ya yaptığı hizmetlerinin perçinlenmesi anlamına geliyor. Bugün tanıtacağımız milletvekili adaylarımız sadece Muğla’nın değil, Türkiye’nin de geleceğinin şekilleneceği kadrolar olarak bakıyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 13 Haziran sabahı Türkiye’de ve Muğla’da güneş bir başka doğacak. Çünkü 13 Haziran’da Türkiye’nin 3. Ak Parti iktidarı perçinlenecek, Muğla’da da birinci parti olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

İl Başkanı Nihat Öztürk’ün konuşmasının ardından AK Parti Muğla milletvekili adayları tek tek kürsüye çağrılarak tanıtıldı. 6. sıra adayı M, Yavuz Demir, “Çok seviyeli bir temayül yoklamasının geçirdik. Kimse kimseyi kırmadan kendi aramızdaki yarışın ardından şimdi rakiplerimiz ile yarışımız başladı. Sıralamada 6. veya 1. çok önemli değil. Önemli olan AK Parti’yi Muğla’da birinci parti yapmak” dedi.

AK Parti 5. sıra adayı Av. Gültekin Akça da AK Parti’nin kuruluşundan bu yana bir nefer gibi çalıştığını belirterek, 12 Haziran seçimlerinde de yine sıralamaya bakmadan bir nefer gibi çalışacağını söyledi. AK Parti’nin tek bayan adayı Dr. Yeşim Soykan Avcı da, “Bir bayan olarak Muğla’daki tüm seçmenlere ulaşmak için ev ev, kapı kapı dolaşarak AK Parti’ye oy isteyeceğim. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve aday arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde AK Parti’yi Muğla’da birinci parti yapacağız” dedi.

AK Parti 3. sıra adayı Hayati Nizamoğlu ise, “Biz Türkiye’nin merkez partisiyiz, biz Türkiye’nin geleceğiyiz. AK Parti iktidara geldiği 2002 yılından bugüne kadar Türkiye’yi yeniden inşa etti. Hedefimiz Muğla’da AK Parti’yi birinci parti yapmak ve bu kadroların, bu teşkilatın desteği olduğu sürece bunu da başaracak güçteyiz” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili ve 2. sıra adayı Prof. Dr. Yüksel Özden ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde aydınlık bir Türkiye, geleceğe daha umutlu bakan bir Türkiye yaratıldığını belirterek, “Yoksulluğunu Türkiye’nin kaderi değil diyen. Türk insanının refah seviyesini yükselten, duble yollarla, hastanelerle, tünellerle tanıştıran, Türk insanını beklentisini yükselten bir liderin partisinin mensubu olarak burada bulunmaktan onur duyuyorum” dedi.

AK Parti Muğla 1. sıra adayı Ali Boğa, birinci sıra adayı olarak en fazla çalışacak kişi olduğunu belirterek, “Aday adayı olan, ve daha sonra aday olan tüm arkadaşlarımızın burada bulunması partimizin birlik ve beraberliğinin bir göstergesi. Artık Muğla’yı Türkiye’de iki dönem iktidar olan ve 3. dönem iktidarlığı da kesin olan AK Parti’yi, genelde olduğu gibi, yerelde de iktidar yapmak zorundayız. Bunun için birinci sıra adayı olarak en fazla çalışacak kişi olacağıma söz veriyorum” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Muğla milletvekili adayları tek tek kürsüye çağrılarak tanıtıldı.

AK PARTİ MUĞLA ADAYLARINI TANITTI
AK PARTİ MUĞLA ADAYLARINI TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2011 Cumartesi 16:22:03
Güncelleme :16 Nisan 2011 Cumartesi 16:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?