5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

AKP binasına bira şişesi atıldı

AK PARTİ BİNASINA BİRA ŞİŞELERİYLE SALDIRI

AK Parti Milas İlçe Teşkilatına dün gece kimliği belirsiz iki kişi bira şişeleriyle saldırdı. Partinin cam ve kapılarının zarar gördüğü saldırının gündemdeki alkol düzenlemesiyle ilgili olabileceği belirtildi. Dün gece saat 01.00 sularında Hacıilyas Mahallesi Yeni Demirciler Sokağındaki AK Parti Milas İlçe Teşkilatı önüne gelen kimliği belirsiz iki kişi ellerindeki bira şişelerini partinin camlarına attı. Saldırı sonucu cam ve kapılarda maddi hasar meydana gelirken, sabah saatlerinde parti

binasını açan yetkililer durumu polise bildirdi.

Terörle Mücadele ve Olay Yeri İnceleme polisi parti binasında saldırının izleriyle ilgili çalışma yaptı. Parti binasının karşısında bulunan Milas Ziraat Odası'na ait güvenlik kameralarına saldırı anının saniye saniye yansıdığı tespit edildi. Polis ekipleri şahısları bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini aldı.

Saldırıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Milas İlçe Başkanı Avukat Bülent Demir, şöyle konuştu: "Böyle olayları tasvip etmiyoruz. Bu saldırının hangi amaçla yapıldığını açıkçası şu an bilebilme durumunda değilim ama göreve geldiğimiz süre içinde çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Partimizde gözle görülür bir hareketliliğin olduğu aşikar. Dolayısıyla belki bu çalışmalardan rahatsız olmuş olabilirler ya da münferit bir olay olarak da değerlendirilebilir. Başta sayın valim olmak üzere birçok yetkili, siyasi

parti başkanları aradılar ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Biz tabi AK Parti olarak daha ziyade çalışmalarımızla, yaptıklarımızla anılmak istiyoruz. Böyle bir olay bizleri rahatsız etmiştir. Böyle bir olayın tekrar yaşanmamasını diliyoruz."

Demir, saldırının gündemdeki alkol tartışmalarına ilişkin olup olamayacağı yönündeki sorulara "Zannetmiyorum, münferit bir olay. Bunu yapan arkadaşlarla ilgili çalışmalar sürüyor. Sanırım güvenlik kameralarından tespiti sağlanmış. Bu yöne çekilmesini şu aşamada doğru bulmuyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 12:22:02
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 15:28:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?