22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

AKP Fethiye'de liste savaşı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Fethiye İlçe Teşkilatı’nda önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak olan ilçe kongresi öncesi liste savaşı yaşanıyor.

Önceki günlerde bira araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güzel, ikinci başkan Mustafa Ali Türkan ve Eski İlçe Başkanı Osman Otgöz’ün kararını aldığı ve ilçe kurullarınca da kabul edilen Mustafa Ali Türkan başkanlığında 30 asil üyeden oluşan tek listeye karşı, muhalif grubunun karşı liste hazırlığında olduğu iddia edildi.

Üçlü zirveden çıkan ve parti kurullarınca da kabul edilen Mustafa Ali Türkan başkanlığında tek liste kararına karşı, aralarında İl Genel Meclis Başkanı Cem Erkin, eski İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, işadamı Hakan Yılmaz’ın da bulunduğu parti ileri gelenlerinin taban hareketi başlattığı ileri sürüldü.

Başlatılan taban harekatı çalışmasında önemli bir mesafe kaydedilirken; Erkin ve arkadaşlarının çok kısa süre içerisinde ilçe başkan adayı ve kendi hazırladıkları listeyi öncelikle AK Parti tabanı olmak üzere kamuoyu ile paylaşarak destek isteyecekleri belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 23:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Suat Akbay IP: 88.243.135.xxx Tarih : 31.12.2008 12:26:55

AKP adayları içersinde genç, dinamik çalışkan ve belediye yönetmeliğinden anlayan bir isim olarak, mevcut belediye başkanını değiştirecek tek aday Muhsin Eryılmaz'ı görüyorum. Ancak ozaman AKP ve Fethiyemiz kazanabilir.