22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

AKP Milas'ta adaylar artıyor

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı’nda avukat Bülent Demir 12 Ekim’de yapılacak olağan kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Milas Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi olan Avukat Bülent Demir, çok sayıda partiliyle birlikte basın açıklaması yaptı. Demir açıklamasında adaylığıyla ilgili olarak; “Ben yaklaşık 4,5 yıldır AK Parti ailesinde görev alıyorum. Hukuk ve siyasi işlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptım ve 12 Ekim’de yapılacak kongre öncesi başkan adayı olacağımı belirtmek istiyorum. AK Parti’nin olduğu her platformda yer almaya çalıştım. Ben yaklaşık olarak 10 yıldır Milas’ta ikamet ediyorum. Aslen Selimiyeliyim. Özelikle belirtmek isterim ki bir dahaki kongrede aday olmayacağını belirten sayın Hürol Ünlü’ye ve görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ederim. Bu süreçte bu görev talip olmamda arkadaşlarımızın çok büyük bir desteği olmuştur. Beni her zaman teşvik etmişlerdir. Açıkçası son derece kritik olan yerel seçimler öncesinde bu göreve talip oldum.

Yerel seçimler hepimiz ve Milas için son derece önemli. Yerel seçimlerde bir iddiayı ortaya koymak zorundayız. Bu iddiamız da Milas belediye başkanlığı. Belediye başkanlığı çok uzak değil. Yeter ki biz daha önce yapılan hataları ve yanlışları yapmayalım. Yeter ki küçük hesaplar peşinde koşmayalım. Bunları gerçekleştirirsek ben Milas belediye başkanlığını kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

AK Parti ilçe başkanlığına daha önce de emekli öğretmen Durmuş Cüce aday olduğunu açıklamıştı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 19:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?