22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

AKP Milas'ta istifa

AK Parti Milas İlçe Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Avukat İnci Günay, görevinden istifa etti. Durmuş Cüce yönetimiyle birlikte çalışma yollarının tıkandığını ifade eden Günay, belediye meclis üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

28 Şubat 2008’de AK Parti Genel Merkezi tarafından Milas Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Avukat İnci Günay, görevinden istifa etti. İstifa kararını noter kanalıyla AK Parti Muğla İl Başkanlığına bildiren Günay, 12 Ekim’de göreve gelen Durmuş Cüce yönetimindeki ilçe teşkilatıyla uyum içinde çalışma yollarının tıkandığını gördüğü için bu kararı aldığını beyan etti.

AK Parti’den Milas Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulunacağını sözlerine ekleyen Günay, AK Parti’nin politikalarını tümüyle benimsediğini vurguladı. Günay, “Göreve geldiğim dönemdeki Hürol Ünlü yönetimiyle hiç sıkıntı yaşamadan çalışmalarımı sürdürdüm. Ancak yeni yönetimin oluşmasından sonra çalışmalarıma ne katkıda bulunuldu ne de önümüzdeki günlerde yerel seçimler olmasına karşın destek verildi. Yönetim kurulu toplantılarına dahi çağrılmadım. Çağrıldığım zamanlar da toplantıya alınmadım. 3 yıldır partimin yönetim ve yürütme kurunda görev yapıyorum” dedi.

Avukatlık göreviyle siyasi rolünü karıştırmadan Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Günay, “Genel seçimler süresince de partime hizmet ettim. Siyaset özveri isteyen bir iş. Ben her zaman partimin çizgisindeyim. Sonuna kadar mücadelem sürecektir” şeklinde konuştu.

Günay, 1 Aralık’a kadar belediye meclis üyeliği aday adaylığı için AK Parti’ye başvuru yapacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?