22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

AKP Muğla adayı için sandık kuracak

28 Mart 2004 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Muğla’da üç ilçede belediye başkanlığını kazanan AK Parti’nin belediye başkanları yarın sandık başına gidiyor.

Dalaman, Ortaca ve Kavaklıdere Belediye başkanları için teşkilat, başkanlara başarılı olup olmadığı konusunda ve tekrar adaylıkları hakkında temayül yoklaması yapıyor.

Mevcut ilçe belediye başkanlarını kapsayan temayül yoklamasında, Dalaman Belediye Başkanı Beyhan Korkut, Ortaca Belediye Başkanı Salih Özdemir ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer’in tekrar adaylığı netleşecek. Üç belediye başkanı için yapılacak olan temayül yoklamasında, il ve merkez ilçe yönetim kurulu, il genel meclisi, belediye meclisi, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri oy kullanacak.

Pazar günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Mustafa Pabuççuoğlu Salonu’nda gerçekleştirilecek olan üç belediye başkanının temayül yoklaması saat 11.00’da başlayacak. AK Parti’lilerin oy kullanacağı temayül yoklamasında mevcut belediye başkanlarının icraatları da değerlendirilirken, tekrar adaylıkları konusunda son sözü teşkilat söyleyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 09:29:53
Güncelleme :13 Aralık 2008 Cumartesi 09:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?