16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

AKP Ortaca’da aday enflasyonu

29 Mart 2009’da yapılacak yerel seçimler için AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı’nda hareketlilik devam ediyor.

Ortaca’da en yoğun hareketlilik AK Parti İlçe Teşkilatında yaşanıyor. Daha önce Yıldıray Yılmaz, Nebahat Yıldırım, Abdullah Mengü Şahin, Sebahi Yılmaz, Belediye Başkanı Salih Özdemir ve son olarak Hüseyin Aysel müracaatı ile AK Parti’nin belediye başkan aday adayı sayısı 6’ya yükseldi.

Belediye Başkanlığı için Hüseyin Aysel’in aday adaylık dilekçesini vermesinden sonra konuşan İlçe Başkanı Mesut Yazan; “Görüldüğü gibi şu ana kadar Belediye Başkan aday adaylığı için İlçe Başkanlığımıza 6 kişi müracaat etmiş bulunmaktadır. Bu partimizin ilçemizde ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkarmaktadır. AK Parti olarak geçen seçimlerde olduğu gibi 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimini kazanıp hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanlığı Aday Adaylık dilekçesine veren Emekli Deniz Öğretmeni Yüzbaşı Hüseyin Aysel ise; “Yurt içi ve yurtdışındaki edinmiş olduğum tecrübelerim ve bilgi birikimim ile memleketim olan Ortaca İlçemize hizmet etmek istiyorum. Modern belediyecilik anlayışı ve koordinasyona dayalı yönetim zihniyeti ile, bu mukaddes görevi birlikte yürütmeye talibim. Bu seçim sürecinin, sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde geçmesini temenni ederim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 15:10:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?