6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

AKP'de değerlendirme toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muğla il ve ilçe teşkilatları değerlendirme toplantısı yaptı. 

AK Parti Muğla il binasında yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Nil Hıdır, Ramazan ayının yaklaştığını belirterek, "Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız ibadetlerini gerçekleştirecek ve bu ay boyunca il ve ilçe camilerine imam takviyesi yapılacak" dedi. Bu yıl turizmin artmasında büyük bir hamle yapıldığını ifade eden Hıdır, "1948'den buyana Adnan Menderes'ten talep edilen Göcek Tüneli, sonunda devletimizin gücüyle açıldı. Arkasından da Dalaman Dış Hatlar ve Bodrum Güllük Liman açılışı gerçekleşti. 

Bu üç büyük açılış, turizmde dönüm noktası haline geldi. Bu üç büyük tesis açıldı ama, açmadığımız bir yer kalmadı diyemeyiz. Turizmde ihtiyaç olan çalışmalar önümüzdeki dönemlerde tamamlanacak. Muğla, gelecek dönemlerde de Türkiye'nin yıldızı olmayı sürdürecek. Hiçbir arkadaşımız bu sorumlulukta yokum diyemez. Muğla'nın geleceği demek dürüst insan topluluğu demektir" diye konuştu.
Hıdır ayrıca, İl Genel Meclisi üyelerinin Kasım ayında Muğla'nın köylerine giderek sorunları tek tek tespit edecekleri kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 11:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?