5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

AKP'de kadın aday sayısı 4'e çıktı

AK PARTİ’DE BAYAN ADAY SAYISI DÖRDE ÇIKTI

Haziran ayı içinde yapılması düşünülen Milletvekilliği genel seçimleri öncesi bayan adayların en fazla ilgi gösterdiği parti, AK Parti. AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Zübeyda Fellahoğlu, Yelda Erol Gökcan ve Güler Erkan’dan sonra Dr. Yeşim Soykan Avcı da aday adaylığını açıkladı.

Bodrum Turgutreis beldesinde doktorluk yapan Dr. Yeşim Soykan Avcı, aday adaylığı açıklamasını Muğla İl Özel İdare salonunda yaptı. Bodrum’dan 5 otobüs taraftarı ile Muğla’ya gelen Avcı, gelişinde davul-zurna ile karşılandı. Avcı’nın aday adaylığı açıklamasına Milletvekili aday adaylarından eski İl Başkanı Av. Gültekin Akça, Aday adayı Yelda Erol Gökcan, Turgutreis Belde Başkanı İnsel Kaya, Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi İl Başkan Vekili İbrahim Uğurlu, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri kadın kolları ve gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı.

Dr. Yeşim Soykan Avcı, hem hekim, hem de kadın olarak AK Parti’den aday adayı olduğu için kendini şanslı gördüğünü belirterek, “Yaşamımı insanlara ve topluma faydalı olmak için adadım. Topluma daha fazla hizmet vermenin en uygun yolunun mecliste halkın sesi olarak görev yapmak olduğunu düşünerek bu yola çıktım. İlk kurulduğu ve iktidara geldiği andan itibaren her alanda yaptığı hizmetlerle milletin gönlünde taht kuran AK Parti’den milletvekili aday adayı oldum. Muğla’da 6 milletvekili olacaksa, bunların üçü bayan olmalıdır” dedi.

AK PARTİ’DE BAYAN ADAY SAYISI DÖRDE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 12:02:01
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 17:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?