5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

AKP'nin hedefi birincilik

AK PARTİ MUĞLA’DA BİRİNCİLİK HEDEFLİYOR

Seçim çalışmaları kapsamında Marmaris'e gelen AK Parti Muğla Milletvekili adayı Ali Boğa, İçmeler beldesindeki Aqua Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ve parti yöneticileriyle bir araya geldi.

Ali Boğa, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarında muhalefeti eleştirmekten çok kendi projelerini öne çıkarmaya çalıştıklarını söyledi.

Diğer partilerin Muğla milletvekili adaylarını tanığını belirten Boğa, "Seçilmesi muhtemel aday arkadaşlarımızla yakın ilişkilerimiz var. Hepsi de bizim gibi Muğla sevdalısı. Muğla için bir şeyler yapmak istiyorlar. Ancak AK Parti 8, 5 yıl iktidarda tecrübe kazandı ve ustalık dönemini yaşayacak. Muğla'nın da bu tecrübeden faydalanması için halkımızın bize oy vermesini istiyoruz" dedi.

Başbakan'ın Muğla'ya önem verdiğini de anlatan Boğa, partilerinin Fethiye mitinginden sonra Muğla'da dengelerin değiştiğini kaydetti. Boğa, AK Parti'nin Muğla'da birinci parti olması durumunda, Başbakan'ın bölgeyi ödüllendireceğini ifade etti.

“MUĞLA’YA HİZMET YAĞACAK”

Vatandaşlara seçimlerde takım tutar gibi hareket etmemeleri çağrısında bulunan Boğa, sözlerini şöyle tamamladı: "Muğlalı geleceğini düşünerek kendi partisinde kalsa bile oyunu AK Parti'ye versin. Muğla'yı hizmet yağmuru bekliyor. Kurulan korku imparatorluğu AK Parti döneminde değişti. Vatandaşına tepeden bakan devletin donuk yüzü değişti. Devletin yüzü gülmeye başladı. Çünkü sevmeden hizmet edemezsiniz. Şuanda Muğla'nın entelektüelleri AK Parti diyor. Muğla'da AK Parti oy patlaması yaşayacak. Sessiz çoğunluk kendini gösterecek. "

AK PARTİ MUĞLA’DA BİRİNCİLİK HEDEFLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 15:53:59
Güncelleme :6 Haziran 2011 Pazartesi 15:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?