9
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Akyaka kavşağından ölüme uçtular

Muğla-Marmaris karayolunda meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Kazadan ailenin 11 yaşındaki kız çocuğu yaralı kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Datça’da yaşayan Mehmet Kaya (44) eşi Yasemin Kaya (41) kızı Gizem Kaya (11) ve oğlu Can Kaya (19) Datça’ya hareket halinde iken Sakartepe rampasından inerken Akyaka kavşağına geldiklerinde yağışlı hava nedeniyle virajı alamayarak karayolundan 50 metre aşağı uçtu.

Kazada, Akyaka yoluna düşen araç içinde bulunan sürücü baba Mehmet Kaya Özel Yücelen Hastanesi’ne, eşi Yasemin Kaya ve kızı Gizem Kaya da yaralı olarak Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 19 yaşındaki Can Kaya ise araçtan fırlaması sonucu kaza yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılardan anne Yasemin Kaya Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, baba Mehmet Kaya da Özel Yücelen Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 11 yaşındaki Gizem Kaya ise Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Jandarma ve Trafik ekipleri kaza yerinde giriş ve çıkışları kapatırken, Ula Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2012 Cuma 10:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?