16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Alacak verecek kavgası: 1 yaralı

Bodrum ilçesinde, alacak verecek davası yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmada ortağını silahla yaraladığı iddia edilen zanlı, polise teslim oldu. 

Olay, dün gece saat 21:00 sıralarında Yokuşbaşı Mahallesi Manzara Sitesi'nde meydana geldi. R.A. ve C.S., iş ortağı oldukları bir diğer kişinin evinde bir araya gelerek sohbet etmeye başladı. İddiaya göre, ortaklardan aralarında alacak verecek davası olduğu ileri sürülen ve her ikisinin de ayrıca farklı işyerleri bulunduğu belirtilen R.A. ile C.S. bir süre sonra tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine R.A., belinden çıkardığı ruhsatlı 9 mm çapındaki tabancayla ateş etmeye başladı. İsabet eden kurşunlarla yaralanan C.S., ambulansla Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. C.S.'nin tedavisine devam edilmek üzere Muğla'da özel bir hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Polis, olay yerine gelerek inceleme yaparken yerde kan izlerine rastlandı. Olay sonrası kaçtığı ileri sürülen zanlının bir süre sonra polise teslim olduğu belirtildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 11:29:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?