15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Alkolü fazla kaçırınca

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dere yatağına düşerek yaralanan bir kişi, çevredekilerin olayı fark edip yetkililere bildirmesinin ardından kurtarıldı. Yaralı vatandaş kendisini kurtaranlardan, onları yorduğu için özür diledi.


Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 23.00 sıralarında T.K. (30) isimli bir kişi Yokuşbaşı Mahallesi'nden geçen yaklaşık 10 metre yüksekliğinde dere yatağına düştü. Bir turistik işletmede sağlık personeli olarak çalıştığı belirtilen T.K'nın "imdat" diye bağırmasını duyan çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Kenarından yol geçen dere yatağında bir kişinin olduğunu tespit eden güvenlik güçleri,itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırdı. Çevre sakinleri dere yatağından "İmdat, imdat diye" birinin bağırdığını duyduklarını ve polise haber verdiklerini söyledi. Bu arada karanlık bir bölge olan olay yerinde polis, aşağıya doğru bakan vatandaşları kayıp düşebilecekleri konusunda uyardı. İtfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri gelmelerinin ardından ağaçlarında bulunduğu dere yatağına indi.


Kendisini kurtarmaya gelenleri görünce "Allah razı olsun" diyen T.K. "Hepinizi yordum. Kusura bakmayın. Hepinizden özür dilerim" dedi. Müdahalede bulunan sağlık görevlilerine ağrıyan yerini tarif eden T.K. sedyeye konularak dere yatağının yüksekliği daha az olan karşı tarafından çıkarıldı. Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alınan T.K'nın 47 promil alkollü olduğu belirtilirken,hayati tehlikesi olmadığı ve sağ bacağında uyluk kemiği olarak bilinen femur kemiğinin kalçaya yakın bölümünde kırık olduğu belirtildi. T.K’nın aldığı alkolün etkisiyle dengesini kaybettiği ve kayarak dere yatağına düştüğü belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 16:02:54
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 09:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?