16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Alman vatandaşın sır ölümü

Bodrum ilçesinde otomobilinin içerisinde ölü bulunan Alman vatandaşı Rainer Fieber'ın, aracının egzoz gazını hortumla otomobilinin içerisine vererek intihar ettiği öne sürüldü. 

Olay dün gece Yalıkavak beldesi Küdür mevkiindeki koyda meydana geldi. Bölgede çevre kontrolü yapan belediye zabıta görevlileri, 48 TH 620 plakalı otomobilde koltukta uyur vaziyette duran şahsı gördü. Zabıta ekipleri yaptığı incelemede egzoz gazının farkına vardı. 

Otomobil içerisinde bulunan Alman vatandaşı Rainer Fieber'ın bir tepki vermemesi üzerine jandarma ekiplerine bilgi verildi. Otomobilde bulunan Alman şahsın öldüğü belirlendi. Jandarma olay yeri inceleme ekibi ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Alman vatandaşını tanıyanlar Rainer'ın Rahşan isimli Türk bayanla evlendiği ve 1992 yılından bu yana Bodrum'da yaşadığını belirtti. İki yıl öncesine kadar Gündoğan beldesinde kaldıkları öğrenilen çiftin evlerini satarak Bodrum Bardakçı Koyu mevkiine taşındıkları kaydedildi. Ayrıca Rainer Fieber'in Gündoğan'da iken bir bar açtığı, ismini de eşinin ve kendi adının ilk iki harfinden oluşan "RA&RA" olarak koyduğu öğrenildi. Eşinin, çiftin evinde temizlik işleri yaptığını ifade eden Vacip Çakar isimli vatandaş olayla ilgili şunları söyledi: "Arabanın egzozuna hortum bağlamış. Camdan içeri vermiş ve cam tam kapanmadığı için açık kalan kısmını bantla kapatmış. İçeride ölü bulunmuş. Çok iyi bir insandı ve çevresinde sevilen biriydi. Hayvanları severdi. Dört tane köpeği vardı, onlarla meşgul olurdu." 

Jandarmanın incelemesinin ardından Bodrum'a götürülen otomobilin bagajındaki sepette köpek tasmaları olduğu gözlendi. 

Bu arada Rainer Fieber'in eşine sitemkar bir not bırakmış olduğu ileri sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 15:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?