4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Alo 179 turizm danışma hattı hizmette

ALO 179 TURİZM DANIŞMA HATTI HİZMETTE

uğla Valisi Fatih Şahin, Muğla’daki basın mensuplarıyla yaptığı buluşmada, Muğla Valiliği bünyesinde hizmet vermekte olan “Alo-179 Turizm Danışma Hattı”nın turizme önemli katkılar sağlamakta olduğunu belirtti.

Vali Şahin, bir turizm kenti olan Muğla’da, meydana gelen herhangi bir olumsuzluğun turizm sektörüne de etki edeceğine dikkat çekerek, “Alo-179 Turizm Danışma Hattı”nı yerli ve yabancı turistlerin aradıkları gibi, Muğla halkının da arayabileceğini ve toplumu rahatsız eden herhangi bir olumsuzluğu, bildirebileceklerini, alınan bildirimlere göre de, Valilikçe gerekli işlemlerin yapılabileceğini kaydetti.

Alo-179 Turizm Çağrı ve Danışma Merkezi Muğla’daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla bağlantılı bir şekilde yerli ve yabancı turistlerden gelen yazılı (mail ile), sözlü ya da şahsen başvuru ya da şikayetini derhal değerlendirip ilgili kurum ile ivedi çözüm üretme anlayışıyla hizmet veriyordu. Muğla Valisi Şahin, Alo 179 hattını sadece yabancı turistlerin değil, bundan böyle yerli halkın da kullanımına açtıklarını söyledi.

Alo-179 Turizm Danışma Hattı, 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren 6 personelle, İngilizce, Rusça, Farsça, Fransızca, Almanca ve Türkçe dillerinde 24 saat kesintisiz hizmet vermeye başladı.

ALO 179 TURİZM DANIŞMA HATTI HİZMETTE
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 11:03:05
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 11:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?