6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Amirden sonra polise rüşvet tutuklaması

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, bir emniyet amirinin rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklamasından sonra açılan soruşturma kapsamında bir polis memuru tutuklandı, biri rütbeli 2 personel hakkında ise soruşturma açıldı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ortaca ilçesinde görev yapan Emniyet Amiri Murat S'nin, Muğla Emniyet Müdürü Emin Körpe ve Ortaca Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla seri numaraları alınmış paraları fuhuş ticareti yapan kişilerden alırken suçüstü yakalanıp tutuklanmasının ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Ortaca Cumhuriyet Savcılığının açtığı soruşturma kapsamında, Emniyet Amiri Murat S'nin bir süre makam şoförlüğünü yaptığı bildirilen 1 polis memuru da tutuklandı. Rüşvet verdiklerini iddia eden şahısların ifadelerinde adı geçen birisi rütbeli 2 personel hakkında ise soruşturma başlatıldı.

Haklarında soruşturma açılan 2 personelin “soruşturmanın selameti açısından” geçici olarak Muğla'da görevlendirildiği ve Emniyet Genel Müdürlüğünden soruşturma amacıyla müfettiş istendiği öğrenildi.


a.a
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2006 Perşembe 16:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?